Meble Plus Rynek Mebli Produkcja Mebli

Przegląd wyposażenia - wszystkie

<<< poprzednia -   1  2  3  4   - nastepna >>>

  • 2008-10-10 Kuchnia XXI wieku
  • Ekspresowo, ale z głową2008-09-10 Ekspresowo, ale z głową
    Najważniejszym i pierwszym dylematem przy wyborze ekspresu jest pytanie: kolbowy czy automatyczny
  • Jajka w promieniach UV2008-09-10 Jajka w promieniach UV
    Trudno byłoby znaleźć restaurację, bar bądź jakikolwiek lokal gastronomiczny, który nie proponowałbym swoim gościom dań wykorzystujących jajka
  • Dobra linia2008-09-10 Dobra linia
    Nie można łudzić się, że z elementów kupionych okazyjnie, ale należących do różnych systemów uda się złożyć sensowną całość
  • Na wszystko – zmywarka2008-07-08 Na wszystko – zmywarka
    Podstawowym zagadnieniem przy wyborze odpowiedniej zmywarki będzie jej przeznaczenie
  • Między piecem a lodówką2008-07-08 Między piecem a lodówką
    Cook&chill polega na przygotowaniu potrawy, błyskawicznym jej schłodzeniu, przechowaniu w warunkach chłodniczych i ostatecznie przygotowaniu do serwowania
  • Posadzki specjalne potrzeby...2008-07-08 Posadzki specjalne potrzeby...
    Przedstawiamy środki i urządzenia niezbędne do pielęgnacji szlachetnych powierzchni, np. marmurów, granitu czy trawertynu
  • Wszystkie barwy lata2008-06-10 Wszystkie barwy lata
    Zastawę i galanterię stołową powinna wyróżniać elegancja, mimo że to przyjęcie w plenerze, a ponadto - co równie istotne - musi być ona dopasowana do konwencji przyjęcia
  • Kuchenne haute couture2008-06-10 Kuchenne haute couture
    Ubiór służbowy - rzecz bardzo ważna – powinien być czytelny dla obserwatora z zewnątrz, a jednocześnie wyrażać indywidualność osoby. Jaki wybrać?
  • WC na fotokomórkę2008-06-10 WC na fotokomórkę
    Toaleta zrównuje wszystkich gości lokalu. Dlatego niektórzy twierdzą, że właśnie to pomieszczenie jest wizytówką lokalu
  • Klimatyzacja XXI wieku2008-06-10 Klimatyzacja XXI wieku
    Nowoczesna klimatyzacja to również elastyczność i dostosowanie się do zmieniających się potrzeb użytkownika, do jego możliwości, do tego, jak będą użytkowane pomieszczenia
  • Żeby kawa była kawą2008-05-19 Żeby kawa była kawą
    Zdecydowanej większości usterek ekspresów do kawy dałoby się uniknąć, gdyby ich użytkownicy właściwie o nie dbali
  • Czas grillowania2008-05-19 Czas grillowania
    Gastronomia nie jest zabawą w kuchnię, a biznesem, dlatego koszt i opłacalność to hasła pojawiające się także przy wyborze grilla do lokalu
  • Menedżer na procesorach2008-05-19 Menedżer na procesorach
    Nieodzownym elementem skutecznego zarządzania w biznesie gastronomicznym jest również bieżąca kontrola kosztów, sprzedaży i rozliczanie pracowników
  • Postęp w krainie chłodu2008-04-09 Postęp w krainie chłodu
    Pomimo braku rewolucji w chłodnictwie i mroźnictwie wciąż pojawiają się ulepszenia urządzeń wpływające na komfort ich używania
  • Modnie i przytulnie2008-04-09 Modnie i przytulnie
    W restauracyjnych ogródkach drewno i metal powoli zostają wypierane przez inspirowane rattanem zestawy
  • Wiosna cudów2008-02-22 Wiosna cudów
    Najnowsze trendy w dekoracji stołu zobowiązują do większej staranności, ale też fantazji, zwłaszcza przy doborze detali
  • Egzamin z kompetencji2008-02-22 Egzamin z kompetencji
    Podstawowe prace serwisowe należy wykonywać każdego dnia, a wtedy mamy pewność, że urządzenie będzie służyć w dobrej kondycji przez wiele lat
  • Uczta w sieci2008-02-22 Uczta w sieci
    Gastronomia zarządzana w nowoczesny sposób opiera się na analizie kosztów czyli „food & beverage cost”
  • Od gotyku po barok2007-12-13 Od gotyku po barok
    Właściwie dobrana zastawa stołowa to podstawa istnienia restauracji
SPA BUSINESS DOMY DREWNIANE Łazienka Salon i Sypialnia Meble Plus Najlepiej Sprzedawane PROJEKTY DOMÓW Podłogi i Ściany PRODUKCJA MEBLI restaurator RYNEK MEBLI Świat Łazienek i Kuchni Świat Alkoholi Urządzamy Łazienki Drinki Urządamy Kuchnie Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Oświetlenie
Strona głównaPrenumerataReklamaArchiwumO nasRedakcja

Copyright by Publikator Sp. z o.o. 2018, webmaster: webpublikator.com.pl
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego portalu. Więcej o plikach cookies w regulaminie.

Publikator Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku, 15-425 przy ul. Cieszyńska 3a, wpisaną do rejestru przedsiębiorców
prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
nr KRS 0000084741, kapitał zakładowy 220.000 zł, NIP: 542-021-03-91

0.378550