Meble Plus Rynek Mebli Produkcja Mebli

Opinie - wszystkie

<<< poprzednia -   1  2  3   - nastepna >>>

  • Wiosna w cukierni2009-04-23 Wiosna w cukierni
    Tomasz Deker, Mistrz Świata w Cukiernictwie, opowiada o trendach w cukiernictwie, światowych standardach i własnym biznesie.
  • Sztuka bycia kelnerem2009-04-23 Sztuka bycia kelnerem
    Kelnerstwo to sztuka wymagająca ciągłego samodoskonalenia i rozwoju. Pomocą i dobrą radą służy kelnerom Krajowe Stowarzyszenie Kelnerów.
  • Wilk syty i owca cała2009-02-18 Wilk syty i owca cała
    Wobec zwiększającej się tendencji żywienia poza domem, kontrola porcji, a właściwie jej wartości odżywczej staje się niezwykle ważna
  • Szansa dla przemysłu... spotkań2009-02-17 Szansa dla przemysłu... spotkań
    Warto pamiętać, że z punktu widzenia organizacji imprez biznesowych ... ludzie zawsze będą się spotykać
  • Kod Ancory2008-12-17 Kod Ancory
    Adam Chrząstowski, współwłaściciel i szef kuchni w krakowskiej restauracji Ancora. W rozmowie z nami przekonuje, że w gastronomii trzeba inwestować przede wszystkim w jakość
  • Grillowanie z wyobraźnią2008-11-13 Grillowanie z wyobraźnią
    Grillowanie to właściwie odmiana pieczenia – twierdzi Jacek Szczepański, szef kuchni Restauracji Porta 13, kapitan Berghoff BBQ Team
  • Pionierzy carvingu2008-10-10 Pionierzy carvingu
    Efektowne rzeźby w owocach i warzywach coraz częściej pojawiają się na polskich stołach weselnych i bankietowych
  • Najważniejszy jest gość2008-10-10 Najważniejszy jest gość
    Nie jestem kucharzem, ale i nie na tym polega moja praca tutaj. Do mnie należy zarządzanie restauracją w taki sposób, by przynosiła zyski - podkreśla Dirk Tillmann
  • Precyzja to za mało2008-09-10 Precyzja to za mało
    Bocus d'Or to najważniejszy konkurs kulinarny na świecie, jedyny, w którym rywalizują reprezentacje 24 krajów świata - przekonuje C-Michel Labarre
  • Ostrożnie z trendami2008-07-08 Ostrożnie z trendami
    Miarą wartości szefa kuchni jest jego zdolność do zapełnienia restauracji, a nie umiejętność popisywania się sztuczkami – przekonuje Robert Sowa
  • Ekspansja2008-07-08 Ekspansja
    Franczyza to dla mnie test uczciwości – mówi Leszek Rodak, prezes zarządu Sfinks Polska S.A.
  • Teraz my!2008-06-10 Teraz my!
    Rolą stowarzyszeń kulinarnych powinno być dbanie o kulinarne dziedzictwo swoich regionów – podkreśla w rozmowie z nami Krzysztof Szulborski, prezes Pomorskiego Regionu Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników, szef kuchni w gdańskim Hotelu Hevelius, wiceprezes OSSKiC.
  • Kulisy dobrego inwestowania2008-04-09 Kulisy dobrego inwestowania
    Restauracje casual to jest teraz dobry segment, w którym można liczyć na rozwój – twierdzi Grzegorz Zieliński, łódzki restaurator
  • W kolejce po unijną kasę2008-04-08 W kolejce po unijną kasę
    Jesteśmy dosłownie w przeddzień pierwszych naborów wniosków, m.in. na rozwój przedsiębiorczości, w tym i branży restauracyjnej, gastronomicznej, turystycznej
  • Nie zamieniajmy fusion na confusion2008-02-22 Nie zamieniajmy fusion na confusion
    W każdej chwili trzeba być gotowym na zjedzenie nowego, ciekawego posiłku – podkreśla znany krytyk kulinarny, Robert Makłowicz
  • Jest dobrze, ma być lepiej2008-02-22 Jest dobrze, ma być lepiej
    Okres szybkiego rozkwitu polskiej gastronomii właśnie się rozpoczął - podkreśla Magda Zimna, dyrektor departamentu Trade Research&Consulting w GfK Polonia
  • Akcja – bankiet2007-12-13 Akcja – bankiet
    Przy organizacji bankietów najważniejsze są właściwa organizacja pracy i dobry przekaz informacji
  • Kryształowa przemiana2007-11-06 Kryształowa przemiana
    Dostosowanie usług gastronomicznych do potrzeb konkretnego rynku wiąże się z dokładnym określeniem wizerunku lokalnego klienta
  • Austria kawą płynąca2007-09-27 Austria kawą płynąca
    Kawiarnie to ulubiony przez Austriaków sposób spędzania wolnego czasu, także w samotności
  • W krainie czekolady2007-09-27 W krainie czekolady
    Czekolada i marcepan jest dla cukiernika tym, czym diamenty, platyna oraz złoto dla jubilera
SPA BUSINESS DOMY DREWNIANE Łazienka Salon i Sypialnia Meble Plus Najlepiej Sprzedawane PROJEKTY DOMÓW Podłogi i Ściany PRODUKCJA MEBLI restaurator RYNEK MEBLI Świat Łazienek i Kuchni Świat Alkoholi Urządzamy Łazienki Drinki Urządamy Kuchnie Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Oświetlenie
Strona głównaPrenumerataReklamaArchiwumO nasRedakcja

Copyright by Publikator Sp. z o.o. 2018, webmaster: webpublikator.com.pl
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego portalu. Więcej o plikach cookies w regulaminie.

Publikator Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku, 15-425 przy ul. Cieszyńska 3a, wpisaną do rejestru przedsiębiorców
prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
nr KRS 0000084741, kapitał zakładowy 220.000 zł, NIP: 542-021-03-91

0.042042