Opinie - wszystkie
<<< poprzednia - 1 2 3 4 5 6 7 - nastepna >>>
2006-03-18 Wymagający catering
Arleta Żynel: Po jakie mrożonki sięgają restauratorzy?2006-03-18 Naturalnie i ekologicznie
Katarzyna Przybylska: Po jakie mrożonki sięgają restauratorzy?2006-03-18 Okiem dietetyka
Dorota Osóbka: Jak przygotować dietetyczne danie?2006-03-18 Jemy także oczami
Kurt Scheller opowiada o kuchni polskiej.2006-03-18 Kelner w tańcu
Piotr Lorens: Jak urozmaicić sposób podawania potraw przez kelnera?2006-03-30 Gotuję bez ryzyka
Bogusław Linda odsłania swoje talenty kulinarne.2006-03-18 Belvedere - Warszawa
Zbignie Buczkowski poleca2006-03-18 Sakana Sushi Bar - Warszawa
Agnieszka Rylik poleca2006-03-30 Verona - Warszawa
Marek Siudym poleca2006-03-30 St. Antonio - Warszawa
Olga Bończyk poleca2006-03-18 Kupujemy ekspres ciśnieniowy
Kuba Gwiazdowski: Jaki ekspres najlepiej nadaje się do restauracji?2006-03-18 Program do HACCP
Andrzej Jan Wiktor: Jak korzysta się z programu wspierającego wdrażanie systemu HACCP?2006-03-18 Przemyślany wybór
Piotr Woźniak: Na co należy zwrócić uwagę, decydując się na kupno programu komputerowego do restauracji?2006-03-18 Mniej lub bardziej ambitnie
Jerzy Kruk: Czy informacje w karcie win powinny być bardzo rozbudowane?2006-03-18 Stworzyć kartę
Bogdan Migas: Jak w praktyce wygląda tworzenie karty win dla restauracji?2006-03-18 W harmonii z restauracyjnym wnętrzem
Katazryna Zegan-Rakoczy: Jakich zastaw stołowych używają restauratorzy?2006-03-18 Liczy się duży wybór
Anna Ogińska: Jakich zastaw stołowych używają restauratorzy?2006-03-18 Porcelana z charakterem
Tomasz Kozubal: Jakich zastaw stołowych używają restauratorzy?2006-03-18 Jej Wysokość Kawa
Piotr Lisakowski: Czym zajmuje się profesjonalny barista?- 2006-03-18 Szkolenia we własnym zakresie
Adam Bujas: Czy kelnerzy zatrudnieni w restauracjach sami podnoszą swoje kwalifikacje, czy też dbają o to ich pracodawcy?