Meble Plus Rynek Mebli Produkcja Mebli

Raporty i Analizy - wszystkie

<<< poprzednia -   1  2  3  4   - nastepna >>>

  • Cyber ober2008-07-08 Cyber ober
    Informatyzacja w gastronomii nie omija kelnerów. To specjalnie dla nich przeznaczone są przenośne urządzenia do obsługi zamówień i rachunków
  • Licencja na mono menu2008-07-08 Licencja na mono menu
    Rośnie zapotrzebowanie na lokale specjalizujące się w konkretnej dziedzinie, rośnie też liczba takich punktów gastronomicznych
  • Wino a sprawa polska2008-07-08 Wino a sprawa polska
    Polscy restauratorzy w większości nie wierzą, że na winie można zarobić, a inwestycje w te trunki traktują jako niepotrzebną i zbyt kosztowną fanaberię
  • Pod egidą Unii2008-06-10 Pod egidą Unii
    Przedstawiamy ABC unijnych wymogów, których spełnienie jest podstawą do ubiegania się o znak produktu regionalnego czy tradycyjnego
  • Akcja – wydarzenie2008-06-10 Akcja – wydarzenie
    Sposób promocji poprzez organizację nietypowej imprezy jest obecnie bardzo popularny. „Żyć” z eventów mogą hotel i restauracja
  • Kaffenhaus – od Lessla do Żuromskiego2008-06-10 Kaffenhaus – od Lessla do Żuromskiego
    Pionierami kawiarnianego biznesu na naszych ziemiach byli cukiernicy z Włoch i Szwajcarii
  • Grunt to organizacja2008-05-19 Grunt to organizacja
    Organizacja nowoczesnego, funkcjonalnego i – co najważniejsze – przynoszącego zyski baru wymaga ogromnej wiedzy oraz doświadczenia
  • (Gastro) Hunterzy2008-05-19 (Gastro) Hunterzy
    Zadowolenie klienta, a więc dobra marka i dochody, uzależnione jest od pracy personelu. Pomocą mogą okazać się specjaliści z agencji rekrutacyjnych
  • Popyt na wiedzę2008-04-08 Popyt na wiedzę
    Każdy kucharz może być indywidualnością, trzeba tylko odwagi i samozaparcia, żeby uświadomić to innym
  • New marketing2008-04-09 New marketing
    Obecnie wielkie pole do popisu ma nie tylko sztab bardzo uzdolnionych sprzedawców, ale i technologia najnowszej generacji – elektroniczne systemy sprzedaży
  • 2008-02-22 Alert dla biobójcy
    Pamiętajmy, że samo mycie tradycyjnymi detergentami nie wystarczy, jeśli chcemy spełnić wszystkie wymogi sanitarne
  • Diabeł tkwi w szczegółach2008-02-22 Diabeł tkwi w szczegółach
    Rywalizacja, patrzenie na ręce, nieufność – w takiej atmosferze trudno się pracuje i trudno wówczas oczekiwać od pracowników, że będą się starać, że będą lojalni
  • Różne oblicza menu2008-02-22 Różne oblicza menu
    Świeżość, sezonowość, elastyczność. To trzy zasady, które powinien znać i uwzględniać każdy szef kuchni, właściciel czy menedżer restauracji, opracowując kartę menu
  • Święta nie od święta2007-12-13 Święta nie od święta
    Sztuką jest dostosowanie okolicznościowego menu do scenariusza imprezy, zwłaszcza w okresie świątecznym i w karnawale
  • W pogoni za Europą2007-12-13 W pogoni za Europą
    Jaki był ten rok w gastronomii? O szansach i zagrożeniach polskiego sektora HoReCa
  • 2007-11-06 e-biznes
    Najnowsze badania dowodzą, że ponad jedna trzecia użytkowników internetu dokonuje zakupów w cyberprzestrzeni, a reklama w wyszukiwarce jest najszybciej rozwijającą się formą promocji
  • 2007-09-27 Nie tylko w sezonie
    Mrożenie jest według specjalistów od żywienia najbardziej racjonalną metodą utrwalenia żywności
  • Inwestujemy w megabajty2007-09-27 Inwestujemy w megabajty
    Systemy elektroniczne to obecnie nieodłączny element nowoczesnego zarządzania restauracją
  • WWW stronę sieci2007-09-27 WWW stronę sieci
    W internecie nie liczy się ilość pojedynczych witryn, tylko kto i w jaki sposób jest w nim obecny
  • 2007-09-13 Sztuka miksowania
SPA BUSINESS DOMY DREWNIANE Łazienka Salon i Sypialnia Meble Plus Najlepiej Sprzedawane PROJEKTY DOMÓW Podłogi i Ściany PRODUKCJA MEBLI restaurator RYNEK MEBLI Świat Łazienek i Kuchni Świat Alkoholi Urządzamy Łazienki Drinki Urządamy Kuchnie Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Oświetlenie
Strona głównaPrenumerataReklamaArchiwumO nasRedakcja

Copyright by Publikator Sp. z o.o. 2018, webmaster: webpublikator.com.pl
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego portalu. Więcej o plikach cookies w regulaminie.

Publikator Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku, 15-425 przy ul. Cieszyńska 3a, wpisaną do rejestru przedsiębiorców
prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
nr KRS 0000084741, kapitał zakładowy 220.000 zł, NIP: 542-021-03-91

0.077932